Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Shtator 19 Die 05:00 e pasdites ☀
Algjeri
Shtator 19 Die 04:00 e pasdites ☀
Andorrë
Shtator 19 Die 05:00 e pasdites ☀
Angolë
Shtator 19 Die 04:00 e pasdites ☀
Anguilë
Shtator 19 Die 11:00 e paradites ☀
Antarktikë (Casey)
Shtator 20 Hën 02:00 e paradites ★
Antarktikë (Davis)
Shtator 19 Die 10:00 e pasdites ★
Antarktikë (DumontDUrville)
Shtator 20 Hën 01:00 e paradites ★
Antarktikë (Mawson)
Shtator 19 Die 08:00 e pasdites ☀
Antarktikë (McMurdo)
Shtator 20 Hën 03:00 e paradites ★
Antarktikë (Palmer)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Antarktikë (Rothera)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Antarktikë (Syowa)
Shtator 19 Die 06:00 e pasdites ☀
Antarktikë (Troll)
Shtator 19 Die 05:00 e pasdites ☀
Antarktikë (Vostok)
Shtator 19 Die 09:00 e pasdites ☀
Antiga dhe Barbuda
Shtator 19 Die 11:00 e paradites ☀
Arabia Saudite
Shtator 19 Die 06:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Salta)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Shtator 19 Die 12:00 e pasdites ☀
Armeni
Shtator 19 Die 07:00 e pasdites ☀
Arubë
Shtator 19 Die 11:00 e paradites ☀
Australi (Macquarie)
Shtator 20 Hën 02:00 e paradites ★
Australi (Adelaide)
Shtator 20 Hën 12:30 e paradites ★
Australi (Brisbane)
Shtator 20 Hën 01:00 e paradites ★
Australi (Broken Hill)
Shtator 20 Hën 12:30 e paradites ★